Handlekurv

..er tom!

Kategorier
MVA

Alle våre priser er ekskl. MVA.

Har du spørsmål?

Dersom du ønsker mer informasjon om hvordan et eierskifte av gullnummer utføres, ta gjerne kontakt på post@gullnummersalg.no

FAQ

Hva skjer etter jeg kjøper et gullnummer? 
Etter et gullnummer er bestilt vil det sendes ut en e-post med faktura i henhold til bestillingen. Så snart fakturaen er betalt sendes et delvis utfylt og signert eierskifteskjema på e-post. Dette må skrives ut, fylles ut og signeres av ny eier/bruker og sendes til operatørens adresse som er påført skjemaet. Sim-kort sendes i posten. 

 
Hvor lang tid tar det å gjennomføre et eierskifte?
Sim-kort og eierskifteskjema sendes så snart innbetalingen er registrert. Etter utfylt eierskifteskjema sendes til operatøren utføres eierskiftet vanligvis i løpet av 1-3 dager. Det kan imidlertid ta opp til 7 arbeidsdager.


Hva gjør jeg hvis jeg vil ha gullnummeret registrert hos en annen operatør?
Det må alltid gjøres et eierskifte hos den nåværende operatøren, men etter eierskiftet er gjennomført kan det bestilles et nytt abonnement hos den ønskede operatøren, der man kan be om å portere telefonnummeret. 

 
Har gullnumrene vært brukt av andre tidligere?
Dersom ikke annet er nevnt i annonsen har våre gullnummer vært inaktive i minst 18 måneder. De fleste numrene har aldri vært i bruk. 


Vil det tilkomme tilleggsutgifter i forbindelse med eierskiftet?
Nei, det er gratis å gjøre et eierskifte, og det vil ikke påløpe andre kostnader enn det du betaler for i nettbutikken.


Er dere interessert i å kjøpe mitt gullnummer? 
Nei, vi kjøper dessverre ikke gullnummer privat. Har du spørsmål som du ikke fikk svar på her? Kontakt oss gjerne via vårt kontaktskjema